Яку рибу кладуть у суші сиру чи ні?

Для приготування суші, ролів та сашими в Японії використовується сира риба. Але тільки в тому випадку, якщо вона морська. Прісноводну рибу використовують лише після витримки в маринаді або теплової обробки. Лосось може подаватись і свіжим, і в легкому маринаді.

Як правильно обробити рибу для суші?

Приготування

  1. Підготувати філе. …
  2. Зняти шкіру із риби. …
  3. Розрізати на шматки – розділити на 2 або 3 частини, щоб потім було зручніше нарізати філе на суші.
  4. На робочу поверхню викласти серветки, що вологовбирають. …
  5. Залишити рибу на 20 хв. …
  6. Промити у ванночці з водою. …
  7. Далі протерти чистим рушником від води.