Петрушку, кріп, салат, кінзу, зелену цибулю або щавель необхідно перед вживанням замочити в холодній воді на 15 хвилин, і двічі за цей час змінити її. Так личинки паразитів та бруд осядуть на дно. Після цього потрібно вийняти зелень та добре промити під проточною водою.17 черв. 2020 р.

Як мити кріп та петрушку?

Зелень (зелений лук, кріп, петрушку, кінзу, щавель, салатну зелень) потрібно перебрати. Замочити у холодній воді на 15 хвилин, періодично змінюючи воду. Після ретельно сполоснути проточною водою.

Як добре промити кріп?

Зелень потрібно замочити в ємності з прохолодною водою на 15 хвилин, періодично змінюючи воду і розбираючи зелень по окремих листочках і гілочках, поки на дно не осяде весь бруд і вода в ємності не стане чистою. Після цього зелень потрібно ретельно ополоснути під проточною водою.