У сік кімнатної температури додати дріжджі та поставить його блукати на три дні.. Якщо через три дні сік не пузиритися, то можна додати ще дріжджів (приблизно чайну ложку). Ферментовану рідину перелити в іншу сулію і встановити гідрозатвор.20 травня 2018 р.

Скільки має бродити вино з дріжджами?

Магазинні винні дріжджі зазвичай переробляють цукор у спирт швидше, ніж дикі, які знаходяться на поверхні плодів та ягід. У середньому будь-яке фруктове (виноградне, вишневе, яблучне, сливове) вино бродить 20-45 днів, іноді потрібно до 65 днів.

Як правильно додавати дріжджі у вино?

Рекомендації щодо застосування: Розвести 1 пачку винних дріжджів в 1 літрі теплої (30-35 градусів) воді, потім додати отриманий дріжджовий розчин виноградний (фруктового) соку, підготовлений для приготування браги (вина).