Сухі тихі червоні подають у класичному келиху для вина червоного об'ємом від 500 мл при температурі 18 °C. Для ігристих вин підійдуть вищі келихи для шампанського або коктейлю «Маргарита», а оптимальна температура їх подачі – 10 °C. Кріплені подають при температурі 15 ° C в дрібних діжестивних келихах.30 січ. 2018 р.

Як правильно подавати вино до столу?

Фруктові напої, натуральні десертні або тонкі білі сухі вина краще подати при температурі від 14 до 16 0С. Ще прохолоднішими повинні бути столові білі або рожеві солодкі вина, а також сухий Херес. Доречне значення – 10-13 0С. Більшість ігристих сортів подають до столу з температурою не вище 7°С.

Ви подаєте вино ліворуч чи праворуч?

Завжди наливайте праворуч від гостя . Завершуйте кожен налив обертальним рухом і протирайте шийку пляшки, щоб не капало.