Дотримуючись рибу рукою зверху, відтягувати м'ясо і продовжувати відокремлювати кістки ножем по всій довжині: дійшовши до голови, прорізати до самого основи і вирізати у риби хребет так, щоб він майже не захопив м'яса. Відокремлені кістки не варто викидати, з них можна буде зварити бульйон.25 лист. 2016р.
Як можна відокремити рибу від кісток?
0:12Кліп, що рекомендується · 59 сек.Як відокремити рибу від кісток для фарширування або котлетПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу
Як правильно чистити рибу поетапно?
0:10Рекомендований кліп · 29 сек.ЯК ШВИДКО І ПРОСТО ПОЧИЩИТИ РИБУ і … – YouTubeПочаток кліпа, що рекомендуєтьсяКінець кліпа, що рекомендується