Процес включає кілька етапів: промивання, пропарювання, вимочування, промивання із содою та сушіння. Заповнення барила дистилятом та додатковими компонентами. Зберігання в темному місці, що провітрюється. Підтримувати температурний режим слід протягом усього часу наполягання самогону в бочці.22 бер. 2021 р.

Скільки часу тримати самогон у бочці?

Для витримки в домашніх умовах у бочці від 2 до 10 літрів добре підійде самогон міцністю від 43 до 46 відсотків, за умови, що термін витримки до 6 місяців. Якщо обсяг вашої тари більше 10 літрів, а термін витримки більше 3 років, то краще залити самогон вмістом спирту від 60 до 70 відсотків.

Скільки потрібно наполягати самогон у дубовій бочці?

У дубовій бочці на 5 літрів потрібно витримувати до 3-4 місяців; самогон із солодової ячмінної, пшеничної чи кукурудзяної браги стає віскі через 2-60 років. У 5-тилітровій бочці потрібно 2-3 місяці.