Посуд занурюється в підготовлений розчин, що дезінфікує. Температура води встановлена ​​регламентом не нижче 40 º C. Після миття у першій ванні, посуд поміщають у другий відсік і промивають водою (65º C) із шланга з насадкою типу лійки. Поміщають чисту посуд на решітку для стікання води та сушіння.

Хто має мити посуд у дитячому садку?

Нянечка чистить сантехніку та миє горщики, робить прибирання, провітрює, годує дітей, допомагає одягнутися та виводить на прогулянку. Від того, як виконують обов'язки нянечки в дитячому садку, залежить комфорт малюка, чи погодують його, одягнуть взимку рукавиці на прогулянку, допоможуть переодягнути брудний одяг та інші дрібниці.

Як правильно мити посуд по Санпін?

Миття скляного посуду та столових приладів виготовляють у двосекційній ванні за наступного режиму: — миття водою з температурою не нижче +40 ºС з додаванням миючих засобів; – Ополіскування проточною водою з температурою не нижче +65 ºС. Вимиті столові прилади ошпарюють окропом із подальшим просушуванням.