3 години Як готувати м'ясо у коптильні На ґратах розкладаємо шматочки м'яса, і відправляємо їх у коптильню, коли температура всередині досягне 80 градусів. Час копчення м'яса за цією технологією – 2-3 години.

На дно коптильні насипте трохи тирси для копчення. Поставте грати з м'ясом та готуйте на вогні хвилин 50-60. Готове м'ясо відкрийте, витягніть із коптильні і можна відразу пригощатися. Смачного!

Процес копчення в домашньої коптильні займає 15-20 хвилин, далі продукти готуються рахунок високої температури. Саме на такий час тління потрібно розрахувати кількість тріски. Це приблизно 1 жменька або 60-80 грамів. Якщо тріски буде занадто багато, обробка димом, що затягнулася, надасть гіркоту копченостям.