Копіння курки у коптильні проходить при температурі 90, близько двох годин. Час приготування може змінюватись в залежності від розмірів птиці. Періодично кришку потрібно піднімати, заодно позбавляючись від диму, що застоявся. Розрізати і дегустувати можна тільки після повного остигання.10 Гру. 2020 р.

Скільки часу потрібно коптити курку гарячого копчення?

Скільки коптити курку гарячого копчення Тривалість гарячого копчення курки у домашніх умовах становить від 40 хвилин до 1,5-3 годин. Все залежить від розміру тушки, тривалості посолу та віку птиці. Чим старше куркатим жорсткіше м'ясо і, відповідно, потрібно більше часу на приготування.

Як правильно коптити гарячим копченням?

Як коптять рибу гарячого копчення покроково

  1. Висушити. Для цього її слід обдати інтенсивною парою. Так зникне зайва волога. Потрібно 15-25 хвилин, щоб рибка була повністю висушена.
  2. Прокоптити. Необхідна температура – ​​80-90 градусів. Більше ставити не слід, бо м'ясо почне підгоряти.