Як приготувати Яєчна шкаралупа поміщається в киплячу воду на 5 хвилин. Кип'ятіння вбиває всі хвороботворні мікроорганізми. Потім висушіть шкаралупу і подрібніть в кавомолці. Вживайте 1/2 чайної ложки порошку на день.24 серп. 2019р.

Як краще засвоюється кальцій із яєчної шкаралупи?

Запити лимонною водою (Таким чином речовини, що містяться в шкаралупі, легше засвоюються організмом). Також можна запитати кефіром, молоком чи соком. Другий прийом краще здійснити через 20 хвилин після вечері.

Як зробити зі шкаралупи кальцій?

Кальцій з шкаралупи легко та швидко засвоюється організмом, але для цього шкаралупу треба подрібнити буквально до стану пудри, розтерши у фарфоровій або кам'яній ступці, бажано без зіткнення з металом.