Починайте приймати 2-3 столові ложки висівки з кожним прийомом їжі. Через тиждень збільште дозування до 12 столових ложок. Правильно і обов'язково приймати суміш із 1-2 склянками рідини. Для позбавлення від запорів заливаємо столову ложку клітковини окропом (гарячим молоком).

Коли є висівки вранці чи ввечері?

Висівки найкраще є до обіду. Снідайте кашею: заваріть висівки в тарілці гарячим молоком або водою, залиште на пару хвилин і додайте на смак цукрозамінник, ягоди та шматочки фруктів.

Як правильно пити висівки для кишківника?

Візьміть висівки 100 г, залийте окропом, щоб вони розпарилися протягом 20 – 30 хвилин, потім пропустіть через м'ясорубку разом з чорносливом (200 г), родзинками (100 г). Приймайте масу 3 десь у день 2 ст. ложці. Під час очищення слід пити більше рідини (1,5 л).