Скільки калорій у булочці з цукром?
Харчова цінність та хімічний склад "булочка з цукром".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 294.97 кКал | 17.5% |
Білки | 8.03 г | 10.6% |
Жири | 4.56 г | 8.1% |
Вуглеводи | 49.45 г | 22.6% |
Як зробити булочки знову м'якими?
Черствий хліб можна реанімувати у духовці. Для того, щоб розм'якшити хліб у духовці, потрібно нарізати такі ж невеликі шматочки, як і для мікрохвильової печі. Потім обгорнути їх змоченим у воді паперовим рушником і помістити в духовку, розігріту до 180 градусів.. Достатньо 2-3 хвилин, щоб хліб знову став м'яким.