Як правильно замаринувати м'ясо для смаження?

Для розм'якшення м'ясних волокон можна використовувати кефір, майонез та тан. У рідину не зайве додати сіль та спеції за смаком. М'ясні скибочки опускають у маринад на 6-8 годин. Після замочування шматки можна не обтирати, а відразу смажити на вогні чи сковороді.

Як замаринувати м'ясо Щоб воно було м'яким та соковитим?

Як розм'якшити сире м'ясо

  1. Зробити м'ясо ніжним і м'яким допоможе маринад із газованою водою. …
  2. Фруктові маринади завдяки своїй кислоті роблять м'ясні волокна. м'якими. …
  3. Багато кулінарів підтверджують, що м'ясо стає м'якшим, якщо замочити його в червоному вині на 1 годину.