Використання дріжджів «Pakmaya» на прикладі приготування класичної, цукрової браги: Додати упаковку дріжджів (100 гр) до 15-20 літрів теплої води (35-40° С), потім додайте 5 кг цукру, ретельно розмішайте до отримання однорідної маси. Бродіння повинне відбуватися в кімнатній температурі (не менше 23-27 ° С).

Як використовувати дріжджі Пакмая?

Дозування: Одна упаковка сухих дріжджів дозволяє приготувати близько 25 літрів браги.. Рекомендується додавати 15-20 сухих дріжджів на кожен кілограм цукрів, що зброджуються, при цьому води повинно бути в 4-5 разів більше, ніж цукру. Найкраще для приготування сусла використовувати чисту теплу воду.

Як правильно використовувати сухі дріжджі?

Сухі активні або миттєві розлучаються так: на 1 г дріжджів береться 5 г теплої води (35 ° С), продукт заливається водою і залишається на 15 хвилин для активізації. Швидкодіючі не вимагають попереднього замочування. Їх потрібно змішати з борошном і додати|добавляти| в тісто. Такі дріжджі найкраще підходять для тесту на піцу.