Які насадки використовують для оздоблення тортів?

Як використовувати кондитерські насадки?

  • Пелюстка. Використовується для прикраси тортів, капкейки, печива пелюстки і ребристими візерунками.
  • Відкрита зірка. …
  • Закрита зірка. …
  • Листок. …
  • Трубочка. …
  • Айстра, хризантема, гвоздика, бузок, ромашка, яблуневий колір, гортензія, вихор застосовують для різного виду квітів.
  • Трава. …
  • Султан.

Які кондитерські насадки для чого?

Найменшою круглою насадкою оформляють написи на тортах, наносять орнаменти. Середньою можна відсаджувати меренги, печива. Велика насадка призначена для відсадки бісквіту "Буше", меренг, заварних булочок, еклерів, профітролей. «Відкрита зірка» – ще одна базова насадка.