Як правильно вести підрахунок калорій?
Калорійність їжі, що споживається розраховується шляхом складання енергетичної цінності продуктів, з'їдених за добу. Енергетична цінність має бути вказана на упаковці. Як правило, це калорійність на 100 г продукту. Наприклад, якщо в 100 г курячої грудки 130 ккал, а ви взяли 200 г, це вже 260 ккал.
Як дізнатися скільки калорій я їм на день?
Як визначити добову норму калорій?
- Майже будь-яка їжа є паливом, джерелом енергії для людського організму. …
- BMR = 88,36 + (13,4 × вага в кг) + (4,8 × зростання в см) – (5,7 × вік у роках).
- BMR = 447,6 + (9,2 × вага в кг) + (3,1 × зростання в см) – (4,3 × вік у роках).