Як правильно вести підрахунок калорій?

Калорійність їжі, що споживається розраховується шляхом складання енергетичної цінності продуктів, з'їдених за добу. Енергетична цінність має бути вказана на упаковці. Як правило, це калорійність на 100 г продукту. Наприклад, якщо в 100 г курячої грудки 130 ккал, а ви взяли 200 г, це вже 260 ккал.

Як дізнатися скільки калорій я їм на день?

Як визначити добову норму калорій?

  1. Майже будь-яка їжа є паливом, джерелом енергії для людського організму. …
  2. BMR = 88,36 + (13,4 × вага в кг) + (4,8 × зростання в см) – (5,7 × вік у роках).
  3. BMR = 447,6 + (9,2 × вага в кг) + (3,1 × зростання в см) – (4,3 × вік у роках).