Як використовувати глутамат натрію в домашніх умовах? Наприклад, як приправу, додаючи її в гарячі страви чи салати, а також ковбасу домашнього приготування. До речі, якщо ви вирішите робити домашню ковбасу, слід мати на увазі, що на 1 кг м'яса використовується 5 грам глутамату натрію.9 лист. 2020 р.
Коли додавати глутамат натрію в їжу?
Глутамат натрію – це підсилювач смаку, який часто додають у продукти швидкого приготування: локшину, швидкорозчинні супи, чіпси, консерви.
Скільки класти глутамату в суп?
І здається, що ти їси більше цукру та солі, ніж зазвичай. Я у своїй роботі іноді використовую глутамат — у деяких супах та соусах. Коли варите, наприклад, м'ясний суп, то на десять літрів супу додайте десь 2-3 грами аджиномото, і суп від цього стає смачнішим.