Насіння промити у воді кілька разів. Злити воду, відкинути на друшляк і дати стекти воді Додати до насінням сіль|соль|, перемішати, потрясти. Смажити на прогрітій сковороді, постійно помішуючи, поки|доки| насіння не почнуться потріскувати.14 лип. 2017р.

Як роблять солоне насіння на виробництві?

Жарка насіння відбувається у спеціальному барабані, з одного боку якого подається вихідний продукт, з другого – висипається готовий. Насіння, по суті, «проходить» крізь барабан, обсмажуючи по дорозі, через що піч та спосіб отримали назву прохідних.

Чому насіння солоне?

Насіння соняшника обсмажується в запашній соняшниковій олії. Щільна технологія дозволяє зберегти корисні властивості продукту: вітаміни А, D, Е та групи В, а також поліненасичені жирні кислоти, що знижують холестерин у крові. Невелика кількість кухонної солі забезпечує насінням чудовий смак.