Одне дослідження показало, що вживання яблук під час вагітності може знизити ймовірність розвитку астми та алергії у дитини у майбутньому. У сухофруктах зустрічаються такі поживні речовини: Клітковина Вітаміни та мінерали17 серп. 2018 р.
Чим корисні яблука під час вагітності?
Дуже корисно їсти багато яблук вагітним жінкам завдяки яблукам у майбутніх дітей знижується ризик розвитку астми. Волокна, що містять яблука, покращують травлення. Вони однаково ефективні і за запорі (волокна очищають кишечник), і за діареї (волокна поглинають надлишок вологи).
Чому вагітні люблять яблука?
Кислоти, що входять до складу яблук, у комплексі з дубильними речовинами зупиняють процеси бродіння в кишечнику, усувають ознаки метеоризму, здуття живота, сприяють природному очищенню та відновленню кишечника. Ця властивість яблук особливо люблять вагітні жінки.