Філе оселедця покладіть у невелику ємність і залийте молоком (500 мл). Поставте ємність у холодильник на 1 годину. Вимочування в молоці дозволить забрати зайву сіль із риби та зробить філе ніжнішим.

Як покращити смак солоного оселедця?

Поліпшити смак купленого оселедця також допоможе найпоширеніший і напевно найулюбленіший спосіб – додавання маринованої цибулі. Для цього цибулину очищають, нарізають кільцями або півкільцями, викладають в емальований посуд, додають цукор, сіль, оцет і, намагаючись не пошкодити кільця, злегка мнуть цибулю руками.

Чи потрібно промивати солоний оселедець?

Чи треба мити оселедець перед потрошенням? Якщо Ви купували оселедець із бочки з розсолом, то мити не требаАле деякі господині обполіскують холодною водою, саме обполоснути, не мити, щоб риба не наситилася водою.