Тілапія – це джерело білка з низьким рівнем жиру. У ній менше натрію та калорій, ніж у беконі та інших оброблених м'ясних продуктах. Тілапія містить необхідні жирні кислоти омега-3 та омега-6. Кислот омега-6 у тилапії більше; Так як надлишок омега-6 може завдати шкоди, тилапія не така корисна, як лосось.10 Грудня. 2019р.

Чому не рекомендують їсти тилапію?

Тілапія Тілапія – дешева та смачна риба, а тому дуже популярна у всьому світі. На жаль, вона не приносить майже жодної користі і більше шкодить здоров'ю. За концентрацією жиру та поганого холестерину вона цілком порівнянна зі свинячим салом.

Чим годують рибу тилапію?

Основне джерело харчування – м'які рослини: елодея, діатомові та синьо-зелені водорості, шпинат. У раціоні може бути фітопланктон, корми в гранулах, дрібні морські та річкові тварини. Із задоволенням буде їсти мотиля, трубочника.