Виготовляється кіска з молока корів, овець, кіз, або їх суміші. У сепароване від вершків свіже молоко додається сичужний фермент або пепсин. Потім суміш витримують для закваски. Після утворення згустку масу помішують при нагріванні до 50°C.16 лют. 2022 р.

Чи можна їсти сир кіску?

Сир косичка корисний для людей, які відчувають дефіцит фосфору та кальцію в організмі. Ці елементи необхідні для здоров'я волосся, кісткової тканини та нігтів. Висока поживна цінність сиру робить його одним з необхідних продуктів у раціоні людей зі зниженою масою тіла.

Як роблять сир копчений?

Копчений сир робиться, як правило, одним із двох способів: Холодний метод копчення, який може зайняти від тижня до місяця, в залежності від виду сиру. Коптять його між температурами від 70° та 90°F або 21° та 32°С.