Що можна їсти з морозивом?

Багато хто їсть його спекотними вечорами з варенням або посипаючи горіхами, але не варто відмовляти собі в задоволенні поласує і вранці: пломбір може стати гідним сніданком. Додайте до морозива ложечку подрібнених горішків, жменю улюблених ягід, посипте обсмаженими вівсяними пластівцями та чорним тертим шоколадом.

Чим відрізняється пломбір та вершкове морозиво?

Технологія виробництва пломбіру, ​​вершкового та молочного морозива однакова. Різниця у складі та співвідношенні молочних інгредієнтів, а відповідно, у калорійності та у кількості молочного жиру, Поділяє морозиво на види: відсоток жирності пломбіру 12 – 20% жирність вершкового морозива 8 – 11,5%