Кісточку очищають від коричневої шкірки та ріжуть на шматочки. Підсушують при невисокій температурі, поки м'якуш не стане кольору золота, і подрібнюють на порошок. Їм можна приправляти улюблені страви чи готувати відвар. Рецепт нескладний: щіпку насіння авокадо кип'ятіть 10 хвилин і п'єте по парі-трійці ковтків протягом дня. 17 груд. 2020р.

Як можна використовувати кісточку від авокадо?

З кісточок авокадо виготовляють масло, додають у косметологічні засоби, засоби для догляду за волоссям, навіть вживають у їжу. Також кісточку авокадо можна посадити в маленьку склянку, може вирости дерево до 1 метра, але приносити плоди воно не буде.

Чи можна їсти насіння авокадо?

Кісточки авокадо дійсно їстівні і, виявляється, дуже поживні: 70 відсотків антиоксидантів, що містяться в авокадо, знаходиться саме у кісточці.