Гречка, вівсянка, перловка, пшоняна. Найкорисніший вибір. Вони повинні бути приготовленими на воді чи молоці, але без цукру. У кашах міститься велика кількість корисних (повільних) вуглеводів, які швидко насичують шлунок і допомагають довго не з'являтися почуттю голоду.

Чим найкраще снідати з ранку?

білок – яйця, риба, м'ясо (не ковбаса), сир клітковина – будь-які овочі та фрукти жири – сир, молочні продукти, авокадо, яйця, горіхи, олії складні вуглеводи – гречка, вівсянка, булгур, бурий та коричневий рис

Який правильний сніданок?

Здоровий збалансований сніданок повинен складатися з білків, повільних вуглеводів та корисних жирів. Проспавши всю ніч, вранці прокидається людина вже голодною. Поїсти вранці особливо корисно тим, що цей прийом їжі заряджає енергією на цілий день і запускає процес метаболізму в організмі.