Яку частину м'яса взяти на шашлик Для шашлику зі свинини підійде відріз із області шиї. Альтернатива шийної частини – корейка, м'ясо зі спинної частини туші (вона нежирна та завжди смачна). Якщо подобається телятина, віддайте перевагу задній частині. Для шашлику з ягняти купіть каре або ниркову частину.23 квіт. 2019 р.

Яке м'ясо найкраще взяти на шашлик?

Для шашлику зазвичай вибирають свинину, яловичину, баранину чи курку. Свинина – універсальне м'ясо для шашлику. Вона скрізь і вибір досить широкий, тому знайти хороше м'ясо цілком можливо. Свинина для шашлику має бути світло-рожевою і з невеликим жирком.

Яка частина свинини найм'якша для шашлику?

Окіст Окіст – Найбільш м'ясиста частина свинини, найкраще підходить для нежирного шашлику.