Які напівфабрикати можна зробити для заморожування?
Можна, можливо заморожувати:
- сире м'ясо, рибу, субпродукти, фарш;
- напівфабрикати: пельмені, вареники, сирники, млинці з начинкою, купати, котлети;
- овочі, фрукти та зелень;
- готові бульйони та супи;
- готові гарніри із круп;
- нежирні соуси;
- тістечка та торти;
- вершкове масло|мастило|, сир.
Що приготувати, щоб можна було заморозити?
Що морозити?
- Готові м'ясо та птицю Запечена соковита курочка, апетитні стейки з м'яса, відбивні, шницелі, бефстроганів, шашлик, люля-кебаб.
- Тефтелі та котлети.
- Пельмені та вареники.
- Фаршировані перці та голубці.
- Млинці (з начинкою та без), оладки, сирники, пиріжки.
- Риба …
- Заготівлі для супу та борщу.
- Основа для плову