Які напівфабрикати можна зробити для заморожування?

Можна, можливо заморожувати:

  • сире м'ясо, рибу, субпродукти, фарш;
  • напівфабрикати: пельмені, вареники, сирники, млинці з начинкою, купати, котлети;
  • овочі, фрукти та зелень;
  • готові бульйони та супи;
  • готові гарніри із круп;
  • нежирні соуси;
  • тістечка та торти;
  • вершкове масло|мастило|, сир.

Що приготувати, щоб можна було заморозити?

Що морозити?

  • Готові м'ясо та птицю Запечена соковита курочка, апетитні стейки з м'яса, відбивні, шницелі, бефстроганів, шашлик, люля-кебаб.
  • Тефтелі та котлети.
  • Пельмені та вареники.
  • Фаршировані перці та голубці.
  • Млинці (з начинкою та без), оладки, сирники, пиріжки.
  • Риба …
  • Заготівлі для супу та борщу.
  • Основа для плову