З фруктів варто віддати перевагу цитрусовим. Грейпфрут, апельсин, лимон, лайм розкриють смакові нотки джина, освіжать та доповнять його. Змішувати ялівцевий алкоголь можна з ігристим вином (дуже радимо спробувати), вермутом або безалкогольними напоями, що не перебивають смак джина.
Що добре поєднується з Джином?
Найкраща закуска до джину лимон, маслини, маринована цибуля (за версією англійців). Цілком доречними будуть риба та морепродукти, сир, копченість. Також – овочі (особливо огірок), страви з грибів, ягідні та просто солодкі десерти. Можна закушувати джемом, як п'ють джин англійці.
Чим краще розбавляти джин?
Якщо вибирати вживання джину в розбавленому вигляді, його найкраще змішати з мінеральною водою (з газом або негазованою), колою, а також содовою. Як варіант, створити приємний солодкуватий мікс із фруктовими соками, переважно апельсиновим або грейпфрутовим.