До легких закусок відноситься і горезвісний лимон із сіллю. Замінити набридлий цитрус можна іншими фруктами, краще тропічними: апельсином, ананасом, грейпфрутом. У Європі текілу люблять закушувати часточкою апельсина, який безпосередньо перед вживанням опускають у суміш цукру та кориці (або лише корицю).

Що добре поєднується з текіла?

Текіла добре поєднується з яблучним, апельсиновим, томатним соком. Гурмани рекомендують срібну текілу вживати з фрешами з цитрусових фруктів, а золоту з яблучними або томатними фрешами. Спосіб приготування простий: одну частину текіли змішати з 2-3 свіжоприготованого фрешу.

Який алкоголь можна пити перед текілою?

До срібної краще підійде «Швепс», наприклад, а до золотої — кола чи пепсі. До речі, не варто захоплюватися таким «коктейлем», бо забирає він набагато швидше за чисту текілу.