Взагалі основна ідея кухарської трійки лежить у розмірі: один ніж оснащений клинком (майже завжди) довжиною 18-22 см, другий має лезо довжиною 12-18 см, третій, найменший має меч довжиною 9-10 см. І жодних інших жорстких критеріїв немає. 5 лист. 2021р.

Чим відрізняється кухарський ніж від універсального?

Універсальний ніж – це поняття, що розтягується. У класичній кухарський трійці мається на увазі середнього розміру обробний ніж, придатний для більшості завдань, хоча варто зауважити, що він ніколи не замінить все ножі. Універсал відрізняється Тонким твердим лезом, ідеальний для нарізування невеликих продуктів, наприклад, грибів.

Який ніж кращий за Кухарський чи кухонний?

Тому якщо ви готуєте не тільки на своїй кухні, вам потрібен індивідуальний кухарський ніж. Професійний шеф-ніж, на відміну від звичайного кухонного ножа, здатний швидко та якісно різати курку, свинину та велику рибу. Чудово подрібнює овочі, зелень та фрукти.