Казани, каструлі, жаровні краще купувати із кришками. Чавунні кришки та кришки-сковороди найкращий варіант для них, тому що цей посуд частіше використовується для приготування при високих температурах і передбачає гасіння і томлення. 2021 р.

Який посуд краще для смаження?

Кращі сковороди з нержавіючої сталі Чавун має властивість тривалий час підтримувати постійну температуру олії, тому чавунна пательня буде гарним вибором для смаження у фритюрі. Класичний чавунний посуд без покриття підходить для приготування на відкритому вогні – в печі, на грилі і навіть на багатті.

Яке безпечне покриття для сковороди?

Найбезпечніші покриття чавун, титан та біотан. Такі сковороди не можуть бути дешевими. Якщо ціна підозріло низька, можливо це підробка. Чавун – безпечний, але дуже незручний: важкий і вимагає складного догляду.