Користь та шкода Страви із саго посилюють апетит, мають обволікаючі властивості і благотворно впливають на роботу ШКТ. Їх рекомендують для дієтичного харчування при виснаженні, алергії на глютен. Холін у складі крупи допомагає засвоюватися жирам, корисним для нервової системи.

Чим корисна каша із саго?

У саго міститься мінімум білків, так що цей продукт ідеальний для тих, хто змушений за станом здоров'я дотримуватись особливої ​​дієти, наприклад, при хворобах нирок. Корисна крупа саго також тим, що в ній містяться вуглеводи, цукри, харчові волокна, вітаміни Е, РР, А, холін, магній, кремній, цинк, залізо, мідь.

Як їсти саго?

Вживання в їжу Після збору частину саго з'їдають на місці сирим або в коржах у суміші з кокосовою м'якоттю або бобовим борошном..