Через особливості рецептури та консистенції сухарі та
сушіння
Сухі хлібний продукт зниженої вологості у формі невеликих обварних кілець, характерні для білоруської, польської, російської та української кулінарних традицій; різновид баранкових виробів. Одна з найпоширеніших закусок до чаю у східних слов'ян.
https://ua.wikipedia.org › wiki › Сушіння
Сушки – Вікіпедія
рекомендовано вводити в харчування малюка не раніше 8-го місяця життя. Сухарі, сушіння можна почати давати малюку в кількості не більше 5 грам, а до року їх кількість не повинна перевищувати 10 грам.Які сухарики можна давати немовля?
Перші продукти із групи хлібобулочних малюкові можна пропонувати у віці 7–8 місяців. Це можуть бути дитяче печиво, сушка, білий сухар. Сам білий хліб з'являється у раціоні у 8–9 місяців.
Коли можна вводити печиво у прикорм?
Як вводити печиво у прикорм?
- Починати варто не раніше 6-місячного віку.
- Не вводити в цей час інших продуктів прикорму, інакше буде складно розібратися на який продукт реакція.