Через особливості рецептури та консистенції сухарі та сушіння

сушіння

Сухі хлібний продукт зниженої вологості у формі невеликих обварних кілець, характерні для білоруської, польської, російської та української кулінарних традицій; різновид баранкових виробів. Одна з найпоширеніших закусок до чаю у східних слов'ян.

https://ua.wikipedia.org › wiki › Сушіння

Сушки – Вікіпедія

рекомендовано вводити в харчування малюка не раніше 8-го місяця життя. Сухарі, сушіння можна почати давати малюку в кількості не більше 5 грам, а до року їх кількість не повинна перевищувати 10 грам.

Які сухарики можна давати немовля?

Перші продукти із групи хлібобулочних малюкові можна пропонувати у віці 7–8 місяців. Це можуть бути дитяче печиво, сушка, білий сухар. Сам білий хліб з'являється у раціоні у 8–9 місяців.

Коли можна вводити печиво у прикорм?

Як вводити печиво у прикорм?

  1. Починати варто не раніше 6-місячного віку.
  2. Не вводити в цей час інших продуктів прикорму, інакше буде складно розібратися на який продукт реакція.