Кокосова олія допомагає при різних нездужаннях. Воно нормалізує травлення, його використання покращує розумову діяльність, знижує ризик розвитку атеросклерозу, онкологічних захворювань, зміцнює імунітет і робить організм стійкішим до вірусних та інфекційних захворювань. 2020 р.
Як використовувати тверду кокосову олію?
Крім того, воно може вживатися в їжу як звичайнісінька рослинна олія, джерело вітамінів і жирних кислот. Оскільки це масло термостійке, воно придатне для смаження м'яса, риби, овочів, гасіння та запікання, а також заправки салатів, додавання в каші та випічку.
Чому кокосова олія тверда?
Олію добувають холодним пресування копри (м'якоті) кокосового горіха. В результаті виходить біле тверде масло, яке розм'якшується при температурі вище 200С і має яскраво виражений кокосовий аромат. При повному розплавленні ця олія робиться абсолютно прозорою, без кольорових відтінків.