Приготування їжі на індукційній плиті має багато переваг. Основним серед них є той факт, що для її нагріву потрібно набагато менше енергії. Індукційна варильна панель розігріває на 50% швидше, ніж електрична варильна панель з конфорками Hi-light.15 сент. 2021р.

Що краще індукційна плита чи звичайна?

В середньому індукційна плита економить 20-30% КВт в порівнянні зі звичайною електричною. Це відбувається через те, що у звичайній плиті багато зайвого тепла йде на нагрівання навколишнього простору. Особливо, якщо кружок конфорки своїми розмірами перевищує діаметр посуду.

Чому індукція краща?

Поверхня індукційної плити не нагрівається. А якщо не встановлений наповнений посуд, то техніка не ввімкнеться. Індукційні плити випереджають електричні за швидкістю готування та споживання електрики. Така плита бере вдвічі менше електроенергії, ніж традиційна електрична.