Так, яблука містять вітаміни A, B1, B2, B6, C, E та K, а також такі поживні речовини, як фолат, цинк, магній, калій, фосфор, кальцій, натрій та залізо. Морква багата такими вітамінами як A, B1, B2, B3, C, E і K, ніацинової та пантотенової кислотами, а також кальцієм, магнієм, калієм та селеном.2 Груд. 2017р.

Чи можна їсти моркву та яблуко разом?

Не слід зберігати моркву поряд з яблуками, тому що яблука виділяють етиленовий газ, який може надати моркві гіркуватий смак.

Коли краще їсти моркву вранці чи ввечері?

Є коренеплід слід у денний час. Завдяки цьому є гарантія, що організм отримає потрібну дозу вітамінів, мінералів. Фахівці при цьому також рекомендують їсти сирий овоч натще вранці, перед основним прийомом їжі для підтримки здорової ваги.