Червоне сухе вино чудово поєднується з твердими сирами та м'ясними закусками. Сировокопчені ковбаси, тонкі скибочки в'яленого стегенця або гарна шинка допоможуть розкрити букет напою. Можна подати і салат, але нехай у ньому теж буде сир чи м'ясо. Напівсухе червоне складає чудову пару зі зрілими сирами.20 лют. 2018 р.
Чим закушувати напівсухе вино?
Що найчастіше подають до вина
- тверді, напівтверді та м'які сорти сиру;
- м'ясо (нарізка, м'ясні страви);
- хліб, бісквіти, крекери;
- фрукти;
- риба;
- чіпси, картопляні та фруктові;
- оливки.
Чим п'ють червоне сухе вино?
Напівсухе червоне підходить до м'яса, овочевих страв, а також до твердих та молодих сирів. Невідповідною закускою до нього вважається в'ялена риба, важкі жирні страви та сухофрукти. Напівсолодке добре підкреслює смак різних десертів, фруктів та випічки.