М'які продукти, наприклад, картоплю, моркву, кабачки та інші варені овочі, можна дрібно розтерти вилочкою, натерти на тертці або пропустити через сито. Іноді зазначений метод дає навіть кращі результати, ніж застосування блендера, тому що продукт насичується повітрям, а волокна не руйнуються.

Чим можна подрібнити овочі?

До них відносяться подрібнювачі, блендери, кухонні комбайни, овочерізки, м'ясорубки з функцією шатківниці – Все, що працює від мережі та здатне впоратися з подрібненням овочів, фруктів, зелені та інших продуктів. Причому набагато швидше ніж ручні пристрої.

Як подрібнити овочі?

Охолодіть його та подрібніть у блендері або двічі проверніть через м'ясорубку. Готове пюре можна трохи підсолити. Його подають як монопродукт або змішують з відвареними овочами або крупою. Як добавки використовуйте пюре з кабачка, моркви, цвітної капусти або броколі.