Прянощі забезпечує профілактику лейкемії та інших хвороб крові, виводить токсини, має заспокійливий ефект.. Додавання гвоздики

гвоздики

Гвоздика – пряність, що представляє собою висушені бутони (квіткові нирки), що не розкрилися, тропічного гвоздикового дерева (Syzygium aromaticum) з роду Сізігіум, іноді відносяться до роду Євгена, сімейства миртових (Myrtaceae).

https://ua.wikipedia.org › wiki › Гвоздика_(пряність)

Гвоздика (прянощі) – Вікіпедія

у страви стимулює вироблення травних соків та нормалізує перетравлення їжі, але також посилює апетит. Це варто врахувати людям, які дотримуються дієти.25 Січня. 2019 р.

Які хвороби лікує гвоздика?

Гвоздика застосовується у медицині, кулінарії, парфумерії. Вона може використовуватися для лікування різних патологій та розладів. розлад травлення, біль у горлі, проблеми ротової порожнини, зубний біль, артрити, фурункули, кон'юнктивіт, катаракта та ін..

Навіщо потрібно жувати сушену гвоздику?

Жувати гвоздику корисно, гвоздика має антимікробні, протизапальні та антибактеріальні властивості, які допомагають знизити утворення зубного нальоту, виникнення гінгівіту та інших захворювань ясен у роті.