М'ясо індички – одне з найкорисніших. Завдяки біохімічному складу, це м'ясо здатне забезпечити організм людини фосфором, селеном, цинком, калієм та магнієм, вітамінами: А, В, D та Е. Воно дуже поживне, за достатньої кількості калорій, містить дуже мало холестерину і вважається дієтичним.20 черв. 2018 р.

Яка частина м'яса індички найкорисніша?

У 90% випадків люди, які стежать за своєю вагою, обирають грудку – Вона вважається м'ясом дієтичним. Темне м'ясо індички – гомілка і стегна – жирніше і калорійніше, тому його зазвичай вибирають ті, для кого важливіші смакові відчуття, а не калорійність.

Що краще їсти курку чи індичку?

За вмістом корисних для організму білків курка програє – в середньому в 100 г її м'яса міститься 21 грам білка, а в індичці – 24. Ще один показник – вміст триптофану, з якого організм людини виробляє серотонін. Тут курка теж відстає, але зовсім небагато – 0,27 г проти 0,28 г.