Також свіжий гарбузовий сік містить у собі вітаміни B, E, K, З. Крім цього, до напою входять калій, цинк, магній, залізо, кальцій, а також жири, білки, мінеральні солі.. Незважаючи на величезну концентрацію корисних елементів у напої, все-таки важливо не перегинати ціпок. Все добре в міру.19 лют. 2018р.

Чим корисний гарбузовий сік із м'якоттю?

Гарбузовий сік володіє жарознижувальними, ранозагоювальними, антитоксичними, протимікробними, протизапальними та протисклеротичними властивостями.. Він є прекрасним імуностимулюючим, загальнозміцнюючим засобом. Соку гарбуза властиві м'які проносні, сечогінні та жовчогінні властивості.

Чи можна пити гарбузовий сік щодня?

Протипоказань до вживання гарбуза та його соку не так багато: при загостреннях захворювань шлунково-кишкового тракту не треба його пити, як та при гастритах зі зниженою кислотністю; через проносну дію він протипоказаний при діареї. Дуже рідко зустрічається індивідуальна нестерпність гарбузового сокуАле вона все-таки буває.