Філе пангасіуса Містить вітаміни групи В, цінний білок, жирні кислоти Омега-3, залізо, кальцій, цинк. Риба легко засвоюється, зміцнює кістки, захищає організм від старіння. Пангасіус корисний для зору, стану шкіри, волосся та нігтів.

Чим корисний і шкідливий пангасіус?

У філе пангасіуса містяться вітаміни А, С, Е та вітаміни групи В, а також цінні амінокислоти. З великої різноманітності корисних мікроелементів найбільш відчутно присутність калію, натрію, заліза, кальцію, цинку та магнію.

Чи можна їсти філе пангасіуса?

Цю рибу можна, можливо запікати, жарити, варити, пустити на фарш для котлет або начинку для пирогів. У пангасіуса немає характерного рибного запаху, а смак нейтральний, тому філе легко вбере аромати ваших улюблених соусів і маринадів.