Користь Пресерви зберігають більше вітамінів та мінералів, Так як піддавалися меншій термообробці, в них більшою мірою збереглися білки. Консерви ж – «мертва» їжа, оскільки їх довго варили і стерилізували, вона бідна на вітаміни, клітковину і багато мікроелементів.31 січ. 2019 р.

Що краще за пресерви чи консерви?

Консерви під час приготування стерилізуються. Пресерви стерилізації не піддаються, а мікрофлора пригнічується сіллю чи антисептиками. Консерви зберігаються значно довше за пресерви. Пресерви значно краще зберігають смакові якості продуктів.

Чому потрібно їсти оселедця?

Містить омега-3 І атлантичний, і тихоокеанський оселедець. відмінний джерела омега-3 жирних кислот ЕПК та ДГК. ЕПК – ейкозапентаєнова кислота, а ДГК – докозагексаєнова кислота. Ці кислоти допомагають запобігти серцевим захворюванням і підтримують правильну роботу мозку.