Молочнокислі пробіотичні бактерії позитивно впливають на рівень холестерину у сироватці крові – У деяких дослідженнях показано, що при їх вживанні відбувається зниження загального холестерину та ліпопротеїнів низької щільності, покращення функції печінки [22, 23].20 березня. 2013 р.

Навіщо потрібні кисломолочні бактерії?

До цієї групи входять бактерії, які використовуються у ферментації молочних продуктів, овочів. Молочнокислі бактерії відіграють важливу роль у приготуванні тіста, какао та силосу..Похожі

Яку роль виконують кисломолочні продукти життя людини?

Кисломолочні продукти – джерела білка та кальцію, при цьому кальцій міститься в оптимальному співвідношенні з фосфором, тому вони добре засвоюються організмом. Кисломолочні продукти багаті на вітаміни В, Е, Д, А, солі кальцію, магнію, фосфору, а також незамінні амінокислоти.