Воно містить фосфор, цинк, залізо. У ньому низький вміст жиру, м'ясо досить швидко перетравлюється. Лосине м'ясо знижує рівень холестерину в крові, очищує судини, зміцнює кістки, допомагає нормалізувати травлення.. Вживання лосятини небажане при артриті, подагрі, панкреатиті та сечокам'яній хворобі.

Чи можна їсти м'ясо дикого лося?

З м'яса лося готують такі самі страви, як із яловичини. Найкраще м'ясо гасити або відварювати, так воно не буде дуже жорстким. Щоб м'ясо лося вийшло м'яким та соковитим, його можна попередньо вимочувати у білому вині. Смачними та ніжними будуть котлети та пельмені з м'яса лосів.

Скільки коштує 1 кг м'яса лося?

кг. 705 руб. за 1 Кг. (Опт від 20 Кг.)