Підвищує еластичність, пружність шкіри, розгладжує дрібні зморшки. Робить волосся більш м'яким і блискучим. Сприяє якнайшвидшому загоєнню опіків, ран, очних запалень.27 Грудня. 2021р.

Що краще Рижикова чи лляна олія?

Харчова цінність рижикового масла І все ж таки з точки зору харчової цінності рижикова олія нічим не поступається лляному маслу. Дані олії містять однаково велику кількість ненасичених омега-3 жирних кислот. Однак рижикова олія на відміну від лляної олії має приємніший гороховий присмак.

Для чого використовують рижікову олію?

У кулінарії застосовується для заправки салатів, як добавка до готових гарячих страв, для смаження. Застосовується для виготовлення дієтичних кондитерських виробів. Масло також використовують у виробництві біодизеля, парфумерії та косметиці, харчової промисловості, лакофарбовому виробництві.