І найголовніше, куряче м'ясо – це відмінне джерело нежирного білка. Для людей, які їдять м'ясо і стежать за фігурою, курка – це простий спосіб задовольнити потреби організму в білку, не споживаючи багато жиру. Також це м'ясо є чудовим джерелом селену, фосфору, вітаміну B6 та ніацину.18 жовт. 2021р.

Чому м'ясо свійської птиці корисне?

Куряче м'ясо дуже багате на такі корисні амінокислоти, як таурін, пурин, ізолейцин, валін, лізин, аргінін, лейцин і триптофан. Кожна амінокислота по-своєму корисна для організму: Таурін приносить величезну користь здоров'ю очей, а також значною мірою сприяє відновленню та регенерації тканин.

Чим відрізняється м'ясо домашньої курки від звичайної?

Кістки у фермерської курки міцні, міцні, а у фабричної – тендітні, легко ламаються. М'язовий «тонус» у фабричних курей слабкий, ніжки такого птаха розходяться убік. М'ясо у домашньої курки жорсткіше та щільніше, її необхідно довше готувати..