Вживання жирної червоної риби покращує роботу серцево-судинної системи, перешкоджає утворенню тромбів.. У ній багато вітамінів групи В, А та Д, а також селен, фосфор та фолієва кислота. Форель трохи менш калорійна, причому містить ще й натрій, калій, кальцій, марганець, магній, фтор.15 бер. 2021 р.

Навіщо потрібно їсти червону рибу?

У ній є такі елементи, як фосфор, залізо, кальцій. А також магній, цинк, калій, селен та інші. Кількість амінокислот також є значною – треонін, триптофан, лізин, аргінін та інші. Вони потрібні для нормального зростання, розвитку та здоров'я організму.

Як червона риба впливає організм?

Жирні кислоти омега-3, які містяться в червоній рибі, знижують ризик атеросклерозу, знижують рівень холестерину, роблять шкіру та волосся еластичним і сяючим, а також допомагають боротися із запаленнями та зміцнюють імунітет..