Китайська червоний чай благотворно впливає стан судин, знижує рівень холестерину. Також він сприяє зміцненню ясен, кісток, якнайшвидшому загоєнню запалень та поверхневих пошкоджень епідермісу. Він ідеально підходить для людей у ​​віці, особливо у поєднанні з листям вишні, трояндою або жасмином.24 лист. 2015 р.

Чому не можна пити багато червоного чаю?

Такий настій містить велику кількість теїну, що може стати причиною головного болю та перезбудження нервової системи. Крім того, не рекомендується занадто довго заварювати чай цього сорту – з часом ліпіди, ефірні олії та феноли окислюються та втрачають свої корисні властивості.

Чи корисний червоний чай?

Чай ройбуш, також відомий як червоний чай, унікальний тим, що вирощується в основному на африканському континенті і містить поліфеноли, такі як аспалатин, яких немає в інших продуктах. Завдяки потужним антиоксидантним та протизапальним властивостям чашка чаю ройбуш щодня допоможе вам залишатися здоровим .