Скільки часу вариться дичина?

Варіння, гасіння, смаження та запікання – основні способи приготування страв з дичини, вони можуть застосовуватись у комбінаціях. Варка. Маринувати м'ясо, призначене для варіння, не слід. Для того щоб воно вийшло соковитішим, шматки м'яса кладуть в киплячу воду і варять до готовності близько 1,5-2 год.

Скільки потрібно вимочувати дичину у воді?

— Насамперед м'ясо диких тварин необхідно вимочити у холодній воді, — почала ділитися своїми секретами Тетяна Богданова. — Потрібно це для того, щоб м'ясо, як то кажуть, дозріло і з нього стекла кров. Я звичайно лишаю м'ясо у воді на ніч. Але в будь-якому випадку години дві буде потрібно.